Tregime të kafshëve, shpendëve dhe insekteve të përmendura në Kur’an dhe në historinë Islame

Libër Autor: Dr. Musli Vërbani Titulli: Tregime të kafshëve, shpendëve dhe insekteve të përmendura në Kur’an dhe në historinë Islame Faqe: 39 Format: A4 Për lexim/shkarkim të librit, kliko në foton e mëposhtme: Vazhdoni leximin Tregime të kafshëve, shpendëve dhe insekteve të përmendura në Kur’an dhe në historinë Islame